Три големи деца от първия й брак и осем внуци

...
Три големи деца от първия й брак и осем внуци
Коментари Харесай

Да родиш четиризнаци на 51: как живеят днес възрастната мама и нейните деца – СНИМКИ

Три огромни деца от първия й брак и осем внуци не спрели дамата да направи нов опит да стане майка в не най-подходящата възраст за това. Но новият й мъж бил с 11 години по-млад от нея и желал дете. Тогава помощ пристигнали най-новите достижения в медицината.

Нашата история стартира в Обединеното кралство през 2003 година 36-годишната жителка на Лондон Трейси Бритън се разделя с първия си брачен партньор. Бившите съпрузи траяли да отглеждат дружно двама сина и щерка.ю

Две години по-късно героинята на историята среща нов мъж. Стивън бил с 11 години по-млад от Трейси и единствено с 8 години по-голям от огромната й щерка. Влюбените почнали да живеят дружно.

През 2008 година дамата забременява, само че на фамилния съвет и той, и тя вземат решение, че не са подготвени да отглеждат дете. Трейси направила аборт.

Скоро възрастните деца напуснали фамилния дом и влюбените най-сетне узаконили връзката си през 2012 година Започнали да мисля за свое дете. Но бременността не идвала. Започнало вървене по лекари.

Самата Трейси по-късно ще опише, че в случай че не било наследството, оставено от умрялата й майка, тя нямаше да може да заплати за инвитро услугите. Всички процедури й коствали 7000 паунда  в специфична клиника в Кипър.

Тя отпътувала за чужбина, тъй като английските клиники й отказали по етични аргументи. Шансовете за сполучливо раждане и здрави бебета били оценени от лекарите в Лондон като прекомерно дребни.

На 50-годишната жена били инжектирани 4 ембриона, само че единият не се закрепил. Но други се разделил и се оказало, че са еднояйчни близнаци. Лекарите предложили да оставят единствено два, а останалите ембриони да извадят, с цел да не рискуват здравето на всички деца и майката, само че Трейси и Стивън изрично отказали.

На 26 октомври 2018 година след цезарово сечение, много прибързано, се родили четири бебета. Точно 1,5 месеца по-късно майка ми Трейси Бритън навършила 51 години. Бащата на четиризнаците Стивън бил на 40 години.

За раждането отговарял цялостен ​​екип от 31 медицински служащи. Всички деца са родени прибързано (31 седмици), най-малкото момиче тежало под кг. Близо два месеца бебетата били държани в болничното заведение под наблюдаване. Благодарение на лекарите оцеляли близначките Франческа и Фредерика, сестра им Грейс и единственото момче Джордж.

Трейси получила децата малко преди Коледа и тогава, както тя признава, почнал същински призрачен сън. Нямала време да нахрани всички и да смени памперсите им. Детският рев я побърквал  – един ден щафетата от дете на дете, на идващия – и четирите започвали да реват по едно и също време.

Стивън, занаятчия на покриви по специалност, с цел да устоя фамилията прекарвал по през целия ден на строителната площадка. Не можел да оказва помощ на жена си вкъщи.

Малко помощ пристигнала едвам след медийни изявления за старата майка и нейните четиризнаци. Явно Трейси Бритън е сложила международен връх – никой не е раждал толкоз доста деца на тази възраст.

С възнаграждения от многочислени изявленията и дарения от състрадателни жители, двойката успяла  да подреди детската спалня в къщата, да купи специфична количка за четирите деца на стойност 1000 паунда и от време на време да наема детегледачка и здравна сестра.

Но славата имала и противоположна страна. Профилите на Трейси Бритън в обществените мрежи, където тя интензивно разгласява фотоси на бебетата си, били нападнати от недоволни жители.

Някои обвинили Трейси, че е решила да ражда на тази възраст. Тя заплашила себе си и бъдещите си деца, с цел да задържи младия си брачен партньор. В края на краищата, даже в случай че самите раждания са били сполучливи, децата могат да се родят с умствени и/или физически увреждания.

„ На завършването на децата си ще отиде 70-годишна бабичка “, пишат те в мненията.

„ Ако живее до времето, когато децата пораснат “ – подиграват се в други известия.

Въпреки че хората, които поддържат майката и децата й, са доста повече.

Днес Трейси и Стивън отглеждат четирите си деца дружно.

На фотосите всички наподобяват ужасно. Четиризнаците още не осъзнават, че са лели и чичовци за осемте си племенници, които са по-големи от тях. Малчуганите посещават ясла по 3 часа дневно, само че въпреки всичко множеството време прекарват с майка си.

В изявление Трейси загатва, че две деца имат проблеми със сърцето. Останалите са изцяло здрави.

СНИМКИ > > > ТУК

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР