Три години след трагичната смърт на съпруга й Николай Димов,

...
Три години след трагичната смърт на съпруга й Николай Димов,
Коментари Харесай

Анита Мейзер се моли за помощ на духа на убития Николай: Спаси ме от дявола!

Три години след трагичната гибел на брачна половинка й Николай Димов, Анита Мейзер продължава, е в цялостен потрес. Варненката освен му се изяснява в обич, само че му се и моли, с цел да я избави от дявола.

"Бих дала живота си, обич моя, да възкръснеш най-малко за 1 минута, в която мощно да те прегърна, да ти кажа, че те обичам и ще те обичам постоянно. А ти, обич моя, единствено да кажеш на всички истината, с цел да изчистиш името ми и незабавно по-късно да отлетим дружно, там, където няма връзки за набеждаване в погрешни неща, няма неистини, няма злоба, ненавист и възмездие, което тук на земята ме преследва от... знаеш кого! Почивай в мир, обич моя, а на мен Бог да ми е на помощ! Убедена съм, че виждаш какво се случва с мен на земята... “Дяволът” е по петите ми ", написа скандалната варненка в персоналния си профил в обществената мрежа.

На15 август 2016 година Мейзер бе задържана поради убийството на 40-годишния си брачен партньор, който е културист по специалност. Николай Димов се задушил след опит да скъса с мускули свинските опашки, с които настоял брачната половинка му да го върже, написа „ България днес”.

Според признатите от съда пояснения, мъжът й умрял при снимане на клип, в който единствено благодарение на мускулите си той трябвало да раздра така наречен свински опашки.

Мейзер неведнъж сменя версиите си по време на процеса. Тя призна виновността си, а след това енергично изясни, че е почтена и желае оправдателна присъда.

В правосъдната зала един път съобщи, че желае да постави завършек на живота си, с цел да завърши любовта й с Николай като тази на Ромео и Жулиета.

В последна сметка скандалната миска получи 2-годишна присъда за ликвидиране по несъобразителност и опит за рушвет на служител на реда, на стойност 30 000 лева Пуснаха я от Сливенския затвор през март и оттогава се крие от всички.

Свекървата на Анита–Петранка Димова, съобщи, че е разпродала по-голяма част от имуществото си по време на делото за ликвидиране, с цел да не заплаща обезщетение. И е превела на фамилията на Димов едвам 500 лв. от обещаните 100 000 кръвнина, които бе наказана да му изплати.

По думите на Петранка, Анита е трансферирала цялото си имущество на щерка си Джуди.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР