Три формации от школата на Ботев (Пловдив) ще участват на

...
Три формации от школата на Ботев (Пловдив) ще участват на
Коментари Харесай

Три формации от школата на Ботев заминаха на силен международен турнир в Хърватия

Три обединения от школата на Ботев (Пловдив) ще вземат участие на мощния интернационален шампионат " Prvi Koraci ", който ще се организира от 28 до 31 март в Хърватия. Рано тази заран за Сплит, където ще се играят мачовете, потеглиха наборите 2006, 2007 и 2008.

Още в първия ден на шампионата " канарчетата " ще срещнат един от европейските грандове - Рома. Срещу " римските вълци " ще се изправят " канарчетата " от набор 2006 на Стоян Ангелов.

Ето и всички противници на " жълто-черните ":

НАБОР 2006:

Ботев е в група с тимовете на Рома, РНК Сплит, Наказателен кодекс Деветка и Наказателен кодекс Дугополие. В другите групи усещане вършат тимовете на Ред Бул Залцбург и Риека. Общо в шампионата присъединяване ще вземат 20 отбора, като първите два от всяка група не престават напред.

НАБОР 2007:

" Канарчетата " са в група дружно с ХНК Шибеник, ХНК Трогир и Наказателен кодекс Спалато. В другите потоци по-известните като имена тимове са Жрински Мостар и Домжале. При набор 2007 общият брой на тимовете е 28, като още веднъж първите два отбора от всяка група не престават напред.

НАБОР 2008:

" Жълто-черните " ученици на Димитър Пашев са в група с Наказателен кодекс Юнак, Наказателен кодекс Спинут и Наказателен кодекс Оркан. Сред другите групи любимците са Хайдук (Сплит) и Динамо Загреб. При U10 отборите още веднъж са 28 и първите два не престават в идната фаза.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР