Три денонощия изкара в ареста мъж от ромската махала на

...
Три денонощия изкара в ареста мъж от ромската махала на
Коментари Харесай

Пиян ром пита полицаи: Вие мен уважавате ли ме?

Три денонощия изкара в ареста мъж от ромската махала на Асеновград, след отправени обиди към служители на реда. Питал ги " Вие мен почитате ли ме? ". В съда ромът се защитавал самичък, като показал, че не си спомня част от обстановката. Случката се разиграла на 13.03.19 година измежду бял ден - към 14:00 ч. Екип от двама полицейски чиновници отишли на улица " Росица " в квартала, с цел да връчат наказателно разпореждане.
Докато стояли в служебния автомобил към тях се доближил мъж, който излъчвал доста мощна миризма на алкохол и бил във очевидно нетрезво положение. Той се облегнал на патрулната кола и отправил реплики към служителите на реда: „ Вие мен почитате ли ме? “, „ Вие мен познавате ли ме? “. Двамата чиновници на РУ-Асеновград му дали отговор, че го почитат и го помолили да се отдръпне от автомобила, с цел да могат да извършват служебните си отговорности. Нарушителят, обаче, отказал. Те го помолили наново, само че той още веднъж не се преместил. Тогава, намиращи се наоколо жители са се доближили и го отвели встрани.
След към 5 минути мъжът се върнал назад до полицейския автомобил и почнал да насочва хули по адрес на чиновниците на реда и да им споделя да се махат. Веднага по-късно, той почнал мощно да удря с ръка по тавана на служебния полицейски автомобил и служителите на реда го задържали . Той бил отведен в Районното полицейско ръководство на Асеновград, където му е формиран акт за констатиране на демонстрация на дребно безчинство.
Пред съдията в правосъдната зала причинителят признал виновността си и споделил, че съжалява за стореното. Предвид този факт, съдът реши, че следва да бъде несъмнено задържане за три денонощия в структурно звено на Министерство на вътрешните работи. Мотиви за наказването са тежестта на проявата, неприятните характеристични данни на нарушителя, фактът, че е престъпно проявен и към този момент е осъждан, а и проявата му е непристойна, изразена посредством жестоко отношение към органи, натоварени с защита на публичния ред.
От характеристичните данни, пък, излиза наяве, че мъжът има две деца, различен път е правил противообществени прояви и дружи с други престъпно проявени лица, които съставляват интерес за полицията. Налице са също корист с алкохол и перманентна безработица .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР