Три ареста, извършени от МВР в един и същи ден,

...
Три ареста, извършени от МВР в един и същи ден,
Коментари Харесай

И арестът на Пламен Узунов е незаконен, реши съдът

Три ареста, осъществени от Министерство на вътрешните работи в един и същи ден, са оповестени за противозаконни от съда. В нарушаване на закона са били арестувани предприемачът Пламен Бобокови президентският консултант Илия Милушев и секретарят на президента Пламен Узунов. Неговият арест е бил дефинитивно анулиран от административния съд в Пловдив.

Никакво съображение

Бобоков, Милушев и Узунов бяха задържани на 9 юли предходната година, когато в президенството нахлуха въоръжени чиновници на Бюрото за отбрана на очевидци при основния прокурор и стартира претършуване на кабинети. Още в края на предходната година задържането на Милушев. Същият неуспех претърпя и.

В последното решение от тази поредност съдът показва, че не е имало никакво съображение за задържането на Узунов. Бившият длъжностен вътрешен министър е бил задържан в парцел на родителите му в пловдивското село Първенец, излиза наяве от делото. Още същия ден е бил конвоиран в София.

В заповедта за задържането му, формирана от служител на реда от Пловидив, е посочено само, че карцерът се прави по отношение на дело на профилираната прокуратура. Това е следствието, по което Узунов бе упрекнат в търговия с въздействие дружно с Бобоков. Към същото дело неотдавна бе прибавен и сигналът на Европейската работа за битка с измамите (ОЛАФ) за нарушавания при.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР