Тревожно развитие на пандемията в Европа, и то в разгара

...
Тревожно развитие на пандемията в Европа, и то в разгара
Коментари Харесай

Тревожно развитие на пандемията в Европа, все повече държави връщат ограниченията

 Тревожно развиване на пандемията в Европа, и то в разгара на летния туристически сезон. Все по-реална става заплахата от експлоадирането на четвърта вълна от ковид. Все повече страни стартират страхливо да връщат ограниченията, като да вземем за пример в прилежаща Гърция, където от през днешния ден се постановат ограничавания за заведения за хранене, нощни клубове и питейни заведения.

Решението е взето поради внезапен скок на новозаразените с ковид. От днес заведенията в прилежаща Гърция ще работят единствено със седящи клиенти и в сходство с избраните правила за потенциала. На нарушителите ще се постановат тежки санкции, в това число прекъсване на активността им.

Около 38 % от пълнолетните в Гърция са изцяло имунизирани, а управляващите предложиха финансови тласъци, с цел да насърчат имунизацията.

Заради все по-тревожните темпове на разпространяване на ковид, Париж прикани французите да се въздържат от пътувания до Испания и Португалия. Заради разпространяването на разновидността Делта, френското държавно управление предизвести за заплахата от бързо надигаща се четвърта вълна на пандемията.

Заради извънредно комплицираната обстановка с пандемията, от този уикенд управляващите в испанската област Каталуния вкарват още веднъж ограничавания за битка с разпространяването на ковид. Дискотеките и нощните увеселителни заведения на закрито, в това число в Барселона, ще затворят порти.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР