Третият сгъваем смартфон на Samsung е вече тук и носи

...
Третият сгъваем смартфон на Samsung е вече тук и носи
Коментари Харесай

Galaxy Z Fold 2 - така трябва да изглеждат сгъваемите телефони

Третият сгъваем смарт телефон на Samsung е към този момент тук и носи доста усъвършенствания по отношение на първия Galaxy Fold.

Galaxy Z Fold 2 не наподобява като умел модел, а като приключен и добре пипнат смарт телефон, въплъщаващ някои от най-горещите технологии сега.

Първата и най-важна смяна, несъмнено, е в екрана - той е по-голям, по-здрав и много по-атрактивен за окото, с помощта на честотата от 120Hz.
 Снимка 494504

Диагоналът му е цели 7.6 инча в разперен формат, а обемистият разрез за камерата е заместен от дребен Infinity-O отвор.

Технологията за пантата е сходна на тази в Z Flip и обезпечава непоклатимост при отваряне и затваряне, както и опция да фиксираме екрана в избран разтвор във Flex режим.

Върху екрана към момента има заводски протектор, само че пластмасата е сменена с ултра тънкото стъкло на Samsung (UTG).
 Снимка 494505

Този път компанията е наясно, че гънката в центъра е там и даже ни оповестява, че технологията на прегъване прави максимума, с цел да държи панела оптимално плосък.

В прегънат формат предният екран към този момент може да ни служи за много повече неща, тъй като размерът му е като на стандартен смарт телефон с диагонал от 6.23 инча, до момента в който при първия Fold този екран бе едвам 4.6 инча.

На гърба на телефона имаме три датчика от по 12 мегапиксела, които са по-нови и мощни от тези в първия Galaxy Fold, поместени в модул, сходен на този при Galaxy Note 20 и S20.
 Снимка 494507

При Z Fold 2 обаче имаме единствено до 2х оптичен зуум и няма алтернатива за снимане в 8К, само че имаме готини режими и екстри за снимане, които взимат поради сгъваемата форма.

Под капака обаче имаме най-хубавото на пазара сега - Snapdragon 865+ и 12GB RAM, а откъм място за предпазване максимумът ще е 512GB.

Батериите са разграничени в две кафези с респективно 2155mAh и 2345mAh, с общ потенциал от 4500mAh, което звучи много, само че поради големия 120-херцов екран най-вероятно ще би трябвало да носим зарядното компактно с нас.

 Снимка 494508

Добрата вест е, че Samsung разполага с технология за адаптивно прекосяване от 120Hz към 60Hz според от това какво вършим с телефона, тъй че да резервира батерията цялостна оптимално дълго.

Сега би трябвало да кажем и какъв брой коства телефона - цели 3999 лв.! Да, това са ужасно доста пари за смарт телефон, само че тук въпреки всичко приказваме за премиум джаджа, която единствено най-запалените по новите технологии консуматори ще дръзнат да си купят.

VIP-елементът е емфатичен и от " първокласното Galaxy Z Premier обслужване ", което ни дава достъп до екстри като еднократна замяна на екрана, персонализирано обслужване от Samsung, вечеря в ресторант със звезди Michelin и други.
 Снимка 494503

Все отново би трябвало да признаем, че от Samsung са се постарали много, с цел да подобрят сгъваемия си модел и отсега нататък можем да чакаме само той да става още по-мощен и наличен.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР