Третият мандат е класически Черен Петър. Никой, който мисли за

...
Третият мандат е класически Черен Петър. Никой, който мисли за
Коментари Харесай

Христо Иванов: Всичките ни доходи са декларирани, ако не направим редовен кабинет сега, ще трябва да опитаме едва през ноември

" Третият мандат е типичен Черен Петър. Никой, който мисли за самозапазване, не го желае, тъй като ще загуби гласоподаватели. Освен егоистичните ни партийни стремежи, има справедлива действителност какво ѝ би трябвало на страната ни. Ако през днешния ден не успеем да хванем прозореца за Шенген, не знам по кое време ще стане. Ако в този момент не се разберем за държавно управление, няма да има до ноември, след локалния избор ". Това съобщи съпредседателят на Демократична България Христо Иванов пред Българска национална телевизия. 

" Трябва да можем да разбираем по какъв начин да се ръководи. Парламентите се трансформират в сезонни събрания. Кампаниите се трансформират в някакво занимателно риалити. Много скърбя, че не можахме да го прекратим с втория мандат, а би трябвало да го вършим с спешния трети. Ние сме се фокусирали върху ИТ промишлеността. Декларираме всичко, което получаваме. Затова в този момент би трябвало да се обясняваме, тъй като знаем, че е значимо. Имаше обаче очистване на общественото финансиране на партиите. По никакъв метод не сме оказали услуги на Nexo ", сподели още Иванов. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР