Трети март отмина и участвалите в тържествата в центъра на

...
Трети март отмина и участвалите в тържествата в центъра на
Коментари Харесай

В КОФАТА! Вижте къде отиват знамената на копейките след митинг

Трети март отмина и участвалите в тържествата в центъра на София, най-вече пишман националисти с копейкинов уклон, към този момент нямат потребност от български флагове.

В кофа за боклук столичанин попадна на българския трибагреник, пренебрегнат измежду отпадъците и го разгласява в обществените мрежи. Знамето е поизбеляло, само че по него липсват прокъсвания. Видяното не оставя Нешко Сеизов безучастен, като той взема решение да показа позицията по въпроса.

За него сходно деяние е неприемливо, като го дефинира за същинска " срамотия ". Той напомня и че единствено преди броени дни бе Трети март, когато и нескрито, и в цифровото пространство патриотизмът бе необятно показван.

" Срамота е! Дедите ни са си давали кръвта за тия флагове, а някой го е изхвърлил в кофата до Бюрото по труда в " Младост " 4. Иначе на 3-ти март сме огромни родолюбци! ", написа Сеизов.

Но възмущението му не останало единствено в мрежата, а се въпалщава и в дело. Мъжът решил да извади флага от боклука, с цел да го почисти,  изпере и да му открие новомясто.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР