Трети инвеститор е входирал инвестиционно намерение за закупуване на парцел

...
Трети инвеститор е входирал инвестиционно намерение за закупуване на парцел
Коментари Харесай

Трети инвеститор иска да закупи терен в Индустриална зона „Загоре

Трети вложител е входирал капиталово желание за закупуване на имот в Индустриална зона „ Загоре “. Това заяви изпълнителният шеф на Зоната - Радослав Танев. Той добави, че желанието да закупят терен с повърхност от 4300 кв.м. е от компания „ ИНТЕРПРО СА “ ЕООД. Желанието на бизнесмена е да построи индустриална база и съпътстваща офис постройка. Размерът на инвестицията ще бъде над 2 млн.лева, а срокът за реализация и въвеждане в употреба на инвестицията е най-вече 24 месеца от датата на подписване на контракта.

Изпълнителният шеф напомни, че досега две старозагорски компании са закупили терени в Индустриална зона. Танев изясни още, че сега се изследват нови терени за увеличение на общата повърхност на Зоната.

Първата копка на Индустриална зона „ Загоре ” бе направена в края на предходната година. Тя се построява посредством колаборация сред Община Стара Загора и страната. Реализирането на Индустриалната зона ще има основна роля за устойчивото развиване на целия район. Цялата повърхност на Зоната, в първия стадий от нейното създаване, е 115 хил.кв.м., разграничена на 11 парцела с повърхност сред 4 и 15 хил.кв.м.

Повече информация и вести за развиването на „ Индустриална зона Загоре “ АД може да бъде открита на уеб страницата на Зоната https://www.zonazagore.com/bg
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР