Трети ден Симеон Сакскобургготски запазва пълно мълчание по въпроса за

...
Трети ден Симеон Сакскобургготски запазва пълно мълчание по въпроса за
Коментари Харесай

Царят е на успокоителни заради поведението на княгиня Калина! Моли се дъщеря му да отърве затвора

Трети ден Симеон Сакскобургготски резервира цялостно безмълвие по въпроса за щерка си княгиня Калина, която катастрофира пияна в събота в Боровец и към този момент има повдигнато обвиняване за шофиране в нетрезво положение.
Царската дъщеря бе тествана за приложимост на алкохол, при което дрегерът е отчел 1,5 промила. Калина отказала да даде кръвна проба за съществуване на алкохол в кръвта. С протокол за непринудено предаване колата, която е карала, бе предадена на органите на реда.
86-годишният някогашен монарх е на успокоителни, от събота въобще не можел да спи от терзание, че неприятната преживелица унищожава репутацията на царската фамилия, на която Симеон II изключително държи, твърди Lupa.bg. Самият той постоянно е избягвал да се замесва в каквито и да било персонални, политически или бизнес кавги и държи това да не вършат и децата и внуците му. Калина обаче наруши това неписано предписание на фамилията и за грубото нарушаване я грози затвор от 1 до 3 години затвор или санкция до 1500 лв..
Симеон и брачната половинка му доня Маргарита горещо се молели 51-годишната им щерка Калина да не влезе в пандиза за срам на семейството и да се отърве единствено с административна санкция. Досега княгинята, която е испанска и българска гражданка, не е имала други сходни нарушавания, а и не е била осъждана.
Царското семейство към този момент е осигурило за екстравагантната царска персона най-хубавите юристи, които да наблюдават хода на предварителното разследване, както и правосъдното дело, когато се стигне до такова.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР