Трети ден продължават задочните реплики между председателя на ГЕРБ Бойко

...
Трети ден продължават задочните реплики между председателя на ГЕРБ Бойко
Коментари Харесай

Борисов предупреди партньорите си във властта: Имам шестица по висша математика


Трети ден не престават задочните реплики сред ръководителя на ГЕРБ Бойко Борисов и " Продължаваме промяната - Демократична България " във връзка вота на съмнение против държавното управление " Денков - Габриел ", импортиран от " Възраждане ", Българска социалистическа партия и " ИТН ".

Той следва да бъде разискван в четвъртък (12 октомври) и гласуван на идващия ден. И двете страни в ръководещото мнозинство . Но това въпреки всичко дава мотив на ГЕРБ и " Продължаваме промяната - Демократична България " да показват, че един без различен не могат.

" Пошегувах се, че . Те всичките започнаха да пускат постове и да се възбуждат. [...] Елементарната аритметика споделя, че " ИТН ", Българска социалистическа партия и " Възраждане " нямат тези гласове, тъй като Движение за права и свободи гласоподава с нас ", сподели през днешния ден (9 октомври) пред симпатизанти на партията в Кюстендил. Борисов пропуща обаче, че и без депутатите от партията на Мустафа Карадайъ, ГЕРБ и " Продължаваме промяната - Демократична България " имат задоволително гласове за превъзмогване на вота на съмнение. Борисов и различен път .

" Правителството може да падне, единствено в случай че или ние, или " Продължаваме промяната - Демократична България " се оттеглим от него, и не влезе никой различен. Та чак постове, пояснения, умножения, деления. Не, то е елементарна аритметика в тази ситуация. Не е линейна алгебра, не е тригонометрия, не е стереометрия. Тези, които са пускали постове против мен: тъй като съм държал изпит и имам шестица по висша математика. По-добре я знам от тях ", възмути се водачът на ГЕРБ.

Борисов продължи с рецензиите си към ръководещите сътрудници, като съобщи, че по негово ръководство бюджетът на страната оставал " с мазнинка ", с положителни финансови индикатори, а " сме на опашката ". Лидерът на ГЕРБ напомни още веднъж, че по време на държавното управление " Петков "  . Неуспешна , за която някогашното постоянно държавно управление постоянно даваше амбициозни поръчки: " Един полет и цвръц, както споделят тук в Кюстендил. С това завършиха ", съобщи Борисов.

В блян да стимулира актива на ГЕРБ за локалните избори, водачът предизвести: " Ако не успехите, хем ще сте дружно, хем ще се хейтите при първа опция ", имайки поради конкуренцията с " Продължаваме промяната - Демократична България ".

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР