Третата поред консултация с парламентарните сили направи Има такъв народ

...
Третата поред консултация с парламентарните сили направи Има такъв народ
Коментари Харесай

Трета среща: БСП търси общи приоритети с партията на Слави

Третата подред консултация с парламентарните сили направи " ИТН "

Българска социалистическа партия и " ИТН " се срещнаха в Народното събрание за съвещания и търсене на общи цели, по които левицата да даде поддръжка за последващо държавно управление, направено от партията на Слави Трифонов, заяви " ".

" Изразяваме удовлетворение в желанието на двете страни да има някакъв разговор. Осъзнаваме своята отговорност за сформиране на държавно управление. Нашето предпочитание е да приказваме за политики, за цели и се надяваме, че всички партии ще надмогнат своите персонални ползи и ще приказваме за национални ползи ", с тези думи към управлението на Българска социалистическа партия стартира срещата зам.-председателката на Народното събрание Виктория Василева. Тя прикани левицата да поговорят за цели за страната и да потърсят къде двете партии имат покритие и къде разминаване.

 Това е трета подред консултация на

СНИМКА: Велислав Николов

Само разговор и диалози ще оказват помощ за решаването на проблема към образуването на последващо държавно управление, съобщи председателката на социалистите Корнелия Нинова. " Поздравяваме ви за този ход. Имаме потребност от работещ парламент ", сподели още тя и добави, че левицата търси решения на обществени проблеми като възходящата беднотия и неравноправие. Нинова изиска да се разиска и подготовката на бюджета на страната за идната година, както и елементи по проекта за възобновяване, по който България чака 12 милиарда лева европомощ.

" Стоят пред нас и дълготрайни тематики за решение. Това минава през съществени диалози ", добави Нинова.

Това е трета подред консултация на " ИТН " с парламентарните сили.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР