Третата годишна конференция на списание ,,Мениджър Technovation 2024 се проведе

...
Третата годишна конференция на списание ,,Мениджър Technovation 2024 се проведе
Коментари Харесай

Technovation 2024: Reshaping The Tech Landscape

Третата годишна конференция на списание,,Мениджър ” Technovation 2024 се организира при огромен интерес в Sofia Event Center на 23 април. Иван Василев, заместител кмет на Столична община, откри форума. По думите му три неща са значими, с цел да може екосистемата да продължи да се развива и да основава артикули с висока добавена стойност, която да остава точно в България - достъпът до капитал и хора, както и положителни условия за правене на бизнес.

Какво бъдеще ни чака през 2040 година и ребрандирането на България като софтуерна локация бе главният фокус на полемиката на първи панел,,Reshaping The Tech Landscape " с модератор Таня Кръстева, основен редактор на списание „ Мениджър “. С хрумвания и визионерски прогнози в него участваха Момчил Кюркчиев, Chief Strategy Officer at CleverTap, Петко Карамочев, създател на INDUSTRIA, Йордан Гинев, ръководещ шеф за България в DIGITALL, Наталия Петкова, шеф Човешки Ресурси, " Евиден България " и " Евиден Глобал Деливери Център ", и Радослав Гайдарски, основен изпълнителен шеф на ViTech, създател на CleverPine.

В рамките на панела се организира изявление от Венцислав Савов, част от публицистичния екип на списание „ Мениджър “, с Полина Нинова, началник „ Маркетинг и потребителско преживяване за категория бездимни артикули “ във,,Филип Морис България " на тема
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР