Трета поред онлайн среща под мотото #ИзбирамУНСС2022 ще се състои

...
Трета поред онлайн среща под мотото #ИзбирамУНСС2022 ще се състои
Коментари Харесай

УНСС прави онлайн събитие, привлича кандидат-студенти

Трета подред онлайн среща под мотото #ИзбирамУНСС2022 ще се състои на 11 април от 11:00 часа в платформата Microsoft Teams и посредством livestreams във Facebook страницата на Университета за национално и международно стопанство (УНСС), оповестиха от пресцентъра на висшето учебно заведение.

" Аз бих се обърнал към бъдещите кандидат-студенти с апел да мечтаят, да дерзаят, да си слагат високи цели и да дойдат в УНСС, тъй като това е университетът, който ще сбъдне техните фантазии ", споделя Васил Павлов - докторант в катедрата " Национална и районна сигурност ".

Екип от представители на УНСС ще запознае кандидат-студентите с опциите, които университетът предлага и ще отговори на всички други интересуващи ги въпроси, свързани с образованието и студентския живот.

Симона Никова, студентка от специалността " Международни стопански връзки с преподаване на британски език ", ще опише за какво е избрала да учи в УНСС и по какъв начин минава нейният студентски живот.

Ангел Стойков, ръководител на Студентския съвет при УНСС, ще запознае младежите с ролята на Студентския съвет в живота на университета и с какви събития, дела, обществени акции и конгреси се провеждат по негова самодейност.

Доц. доктор Драгомир Стефанов, основен секретар по социално-битовите въпроси на учащите и задграничните студенти в УНСС, ще осведоми кандидат-студентите какво оферират студентските общежития и столове, какви са опциите за спорт и други обществени действия.

Доц. доктор Янко Христозов, основен секретар по интернационално съдействие, ще разкрие какви са преимуществата на стратегиите за подвижност " Erasmus+ " и " Engage.eu ".

Васил Павлов, докторант в УНСС, ще показа своя опит по стратегия " Еразъм+ " и за какво е избрал да продължи своето развиване в УНСС.

Атанас Димитров, шеф на Междууниверситетския център за развиване на кариерата, ще показа стажантските стратегии и по какъв начин центърът подкрепя кариерното развиване и сполучливата професионална реализация на студентите.

Мария Божкова от отдела " Кандидат-студенти " ще осведоми за периодите и изискванията за кандидатстване и класиране.

През тази година кандидат-студентите в УНСС могат да избират измежду 42 бакалавърски специалности и специалността " Право " за образователно-квалифика­ционната степен " магистър " след приблизително обучение.

Приемът в университета ще се прави с оценка от държавен зрелостен изпит (матура) и/или с обединен приемен изпит (ЕПИ) - тест в електронен формат. Датите за изпитите са оповестени в уеб страницата на УНСС.

Последната онлайн среща за кандидат-студенти ще е на 28 април от 14:30 часа.

Всички вести от категория.
Вижте всички от Standartnews.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР