Трета нощ продължават тези спасителни и издирвателни работи. Работи се

...
Трета нощ продължават тези спасителни и издирвателни работи. Работи се
Коментари Харесай

Грозно! Румен Радев цъфна в Перник да си прави пиар на гърба на изчезналия Александър

Трета нощ не престават тези избавителни и издирвателни работи. Работи се по всички версии. Надявам се това огромно търсене да даде резултат. Хуманността на едно общество си проличава по отношението към децата, към възрастните. Мащабна, незнайна до момента интервенция по търсене. Това съобщи Румен Радев, който цъфна в Перник с мастита защита, където се търси 12-годишният Александър.

„ Всеки един живот, изключително на дете, е значим. Благодаря на всички хора, присъединили се в издирването. Надявам се да даде резултат, ще продължим, до момента в който даде в действителност резултат ”, добави той.

„ Във всички посоки все още няма водеща версия, само че продължава издирвателната активност. Към момента това, което споделят органите на Министерство на вътрешните работи, няма потребност армията да се включва в търсенето. Взети са всички ограничения, в това число с техника ”, сподели още Радев.

„ Нека помислим и за децата със специфични потребности да употребяват устройва, които да се носят по облеклата, на ръката, с цел да може това да взема решение сходни проблеми ”, добави той.

Според полицията се получават голям брой сигнали и при най-малкото подозрение, че някой е видял детето. Вчера е имало 16 сигнала, а оня ден 12. Средно към 300 души са на терен и правят издирвателна активност. Периметърът на търсене е към този момент 20 км от мястото на изгубване на детето.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР