Трета нощ продължават тези спасителни и издирвателни работи. Работи се

...
Трета нощ продължават тези спасителни и издирвателни работи. Работи се
Коментари Харесай

Президентът с информация за издирването на 12-годишния Сашко ВИДЕО

Трета нощ не престават тези избавителни и издирвателни работи. Работи се по всички версии. Надявам се това огромно търсене да даде резултат. Хуманността на едно общество си проличава по отношението към децата, към възрастните. Мащабна, незнайна до момента интервенция по търсене. Това заяви Румен Радев в Перник, където се търси 12-годишният Александър.

„ Всеки един живот, изключително на дете, е значим. Благодаря на всички хора, присъединили се в издирването. Надявам се да даде резултат, ще продължим, до момента в който даде в действителност резултат ”, добави той.

„ Във всички посоки все още няма водеща версия, само че продължава издирвателната активност. Към момента това, което споделят органите на Министерство на вътрешните работи, няма потребност армията да се включва в търсенето. Взети са всички ограничения, в това число с техника ”, сподели още Радев.

Радев разкри, че е разискал с Демерджиев да бъде засилена програмата за видеонаблюдение, съобщи Нова тв. „ Това, което доскоро обсъждахме с министър Демерджиев, е да помислим за децата със специфични потребности, има устройства, които могат да се носят и да решат казуса ", съобщи президентът.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР