Трета жена обвини актьора Дъстин Хофман в сексуален тормоз и

...
Трета жена обвини актьора Дъстин Хофман в сексуален тормоз и
Коментари Харесай

Трето обвинение за Дъстин Хофман, пак за сексуален тормоз


Трета жена упрекна артиста Дъстин Хофман в полов тормоз и дефинира държанието му като " ужасяващо, деморализиращо и оскърбително прекарване ", предадоха ТАСС и Асошиейтед прес, представени от Българска телеграфна агенция.

Катрин Росетър партнираше на Хофман в бродуейската пиеса " Смъртта на комерсиалния пасажер " през 1984 година По думите й, артистът правил неприлични дейности, докоснал я и изискал да му направи масаж.
Дъстин Хофман не е коментирал обвиняването й.

Преди нея писателката Ана Греъм Хънтър упрекна звездата в полово посягане. Инцидентът е станал по време на фотосите на телевизионния филм " Смъртта на комерсиалния пасажер " от 1985 година, в който Хофман извършва основната роля. Хънтър заяви, че работела на снимачната площадка като стажантка и по това време била 17-годишна. По думите й холивудският екранен воин се държал неподобаващо с нея, намерено флиртувал и си разрешавал непристойни изявления по неин адрес.

Телевизионната сценаристка Уенди Рис Гатсиунис също твърди, че е станала жертва на полов тормоз от Дъстин Хофман. Инцидентът датира от 1991 година Дамата, тогава трансферирала 20-те, се е срещнала с артиста във връзка пиеса, която е написала. По думите й Хофман е споделил: " Преди да стартираме, дано ти задам един въпрос, Уенди - била ли си интимна с мъж над 40 години? ". Тя се е пробвала да резервира успокоение и да се върне към тематиката за пиесата, само че артистът я прекъснал, декларирал е, че ще върви на пазар за облекла и я попитал дали не желае да го придружи. Въпросът му обаче по-скоро е прозвучал като " Хайде, да идем в близкия хотел ". Сценаристката неколкократно отказала, Дъстин Хофман напуснал мястото на срещата, а планът й по този начин и не се е осъществил.

Междувременно, режисьорът на " Х-мен " Брайън Сингър изрично отхвърли обвиняванията, че е изнасилил невръстен през 2003 година Според заведеното в съда дело от Сизър Санчес-Гусман, случаят е станал, когато момчето е бил на 17 години, на яхтата на другар на режисьора. След това Брайън Сингър му споделил, че може да му уреди функции в Холивуд, в случай че мълчи. Режисьорът също го предизвестил, че никой няма да му повярва, в случай че опише за случилото се, само че в случай че го направи, той ще потърси хора, които да съсипят кариерата му.

Това е второто обвиняване против режисьора, който сподели, че ще пази невинността си до последно в съда. Първото дело беше прекъснато от обвиняването.
 

dnes.bg
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР