Трета хакерска атака от началото на седмицата срещу онлайн изданието

...
Трета хакерска атака от началото на седмицата срещу онлайн изданието
Коментари Харесай

След поредно разкритие за почтените: Нова зверска хакерска атака срещу Труд

Трета хакерска офанзива от началото на седмицата против онлайн изданието на " Труд " стартира в 12.29 ч. и продължи колосалните три часа, за което е бил зает голям запас. Най-мащабната до момента акция против trud.bg още веднъж е от скъпоструващия вид DDoS, който " наводнява " сървърите с голям брой подправени поръчки, с цел да попречи на достъпа на читателите.

Предишните две офанзиви тази седмица бяха на 19 октомври.

Тогава, в броя на в. " Труд " от вторник, беше оповестено --> съд на проф. Пламен Киров, което показва по какъв начин президентът е можел да откри, че Кирил Петков е с двойно поданство, преди да го назначи за длъжностен министър на стопанската система.

В броя от понеделник излезе следствието -->, за назначения от Кирил Петков в ББР Цанко Арабаджиев, уволнен от частна банка поради " липса на умения да възнамерява и провежда работата си ".

Днес " Труд " разгласява следствието -->, в което се разказва по какъв начин Кирил Петков е подал пред президента Румен Радев още една декларация с погрешно наличие след тази за неналичието на двойно поданство - че не взе участие в управата на компании.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР