Трескава подготовка за мащабния новогодишен концерт Сцена под звездите. Над

...
Трескава подготовка за мащабния новогодишен концерт Сцена под звездите. Над
Коментари Харесай

Tрескава подготовка за мащабния новогодишен концерт "Сцена под звездите"


Трескава подготовка за огромния новогодишен концерт " Сцена под звездите ". Над 20 хиляди фенове се чака да гледат спектакъла онлайн на площад „ Княз Александър Първи ".

Той ще бъде осъществен за първи път от Столичната община взаимно с bTV.

Още от 3 часа тази заран е почнала подготовката по построяването на сцената и към този момент е съвсем подготвена. Ще има 6 контролно-пропускателни пункта и след 17:30 часа на 31 декември феновете ще бъдат допускани до спектакъла. Хората в нетрезво положение, със стъклени бутилки, чаши, неразрешени предмети и пиратки ще бъдат ограничавани.

„ Предстои в утрешния ден окабеляване на сцената и създаване на пултовете за дейностите на нея. Търговските обекти са към този момент направени. Утре престои и прекъсване на придвижването “, разяснява Красимир Димитров, шеф на " Аварийна помощ и предварителна защита " към Столична община.

„ Ние сме ангажирани от „ Аварийна помощ и предварителна защита “ с 25 индивида. Нашите отговорности са към сцената, останалите сме ги разпределили, ще има пожарни екипи, на столичната пожарна, ще има коли за спешна помощ от нашите общински лечебни заведения, тъй че сме създали всичко допустимо, с цел да подсигуряваме публичния ред и сигурност “, сподели още той.

Днес затворена за коли беше единствено улица " Дякон Игнатий ". От на следващия ден следобяд се чака да бъде спряно придвижването и по бул. " Цар Освободител ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР