Треньорският щаб и футболистите от националния отбор искат мача от

...
Треньорският щаб и футболистите от националния отбор искат мача от
Коментари Харесай

Треньорският щаб и футболистите искат мача с Грузия да се играе

Треньорският щаб и футболистите от националния тим желаят мача от Лигата на нациите против Грузия в неделя да се състои. Позицията им идва макар тежката злополука в Тбилиси, при която пострада Тодор Неделев. От УЕФА са дали опция срещата да бъде отсрочена, откакто е имало раговор. Мнението на нашия щаб обаче е, че срещата ще се играе.

Припомняме, че полузащитникът на националния тим Тодор Неделев пострада късно нощес при транспортен случай с рейса на националния тим в Тбилиси и претърпя незабавна интервенция на главата в грузинската столица.

В мача преди дни Грузия ни победи като посетител с 5:2, а след дуела треньорът Ясен Петров подаде оставка. Сега отборът ни краткотрайно се води от техническия шеф Георги Иванов - Гонзо.

При идването си ан летището в Тбилиси тимът е разграничен да пътува в два рейса. Катастрофата с двата автобуса на националите става в тунел и на мокра настилка по пътя от аеропорта към хотела в Тбилиси.

Първият от двата автобуса с националите внезапно забива спирачки, откакто пред него ненадейно стопира различен автомобил, в резултат на което вторият рейс го удря мощно откъм гърба.

Неделев е седял на последната седалка в ляво и получава пострадванията от части от счупеното задно стъкло на първия автобус.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР