Треньорите споделят, че една от основните грешки на дамите е,

...
Треньорите споделят, че една от основните грешки на дамите е,
Коментари Харесай

Упражнението, което оформя ръцете най-добре

Треньорите споделят, че една от главните неточности на дамите е, че се концентрират върху оформянето на други елементи на тялото, само че не и на ръцете.

До огромна степен типа на ръцете ни зависи от гена ни, само че не е невероятно да ги оформим по метода, по който желаеме. Ето за какво е време да стартираме да вършим извършения и за тях, а освен за плосък стомах, стегнати бедра и орофмено дупе. Експертите са създали изследване, в което са открили кое е най-ефективното упражнение за ръцете от осем разнообразни.

Те открили, че най-хубавите са трицепсовите лицеви опори, защото те предизвикат най-вече натоварване в целия трицепс. Има и бонус: когато ги вършим се намираме в позиция планк и по този метод натоварваме и мускулите на корема , до момента в който извайваме ръцете си.

Ето по какъв начин се вършат:

 Упражнението, което оформя ръцете най-добре

Първо, застанете в позиция планк, мускулите в корема ви би трябвало да са стегнати. Сложете ръцете си по този начин, че а се допират, като палците и показалците би трябвало да оформят триъгълник. Поставете ги тъкмо под средата на гръдния си панер.

Докато спускате и издигате тялото си, коремните ви мускули би трябвало да останат стегнати, гърбът ви не би трябвало да се мести, а краката не би трябвало да се свиват в коленете. Движенията, които изпълнявате, са като за елементарни лицеви опори. Правете по 2-3 серии с по 8-15 повторения.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР