Треньорите на Ливърпул и Манчестър Юнайтед призоваха феновете да се

...
Треньорите на Ливърпул и Манчестър Юнайтед призоваха феновете да се
Коментари Харесай

Клоп и Тен Хаг се обединиха и призоваха: Ако запазим страстта и се отървем от отровата, ще бъде по-добре за всички

Треньорите на Ливърпул и Манчестър Юнайтед приканиха почитателите да се отнасят с почитание към съперниците.

Юрген Клоп и Ерик загар Хаг осъдиха виковете на почитателите за трагичните събития, случили се на техните противници, като злополуката в Хилсбъроу и самолетната злополука в Мюнхен. Треньорите приканиха почитателите да сложат завършек на това.

" Една от главните аргументи съперничеството сред Ливърпул и Манчестър Юнайтед да е толкоз особено е, че е толкоз интензивно и никой в никакъв случай не би трябвало да желае да промени това. Но в това време, когато съперничеството стане прекомерно интензивно, може да докара до обстановки, които няма да са положителни за никого, а ние нямаме потребност от това.
 Тен Хаг: За всички топката е кръгла и има въздух в нея
Тен Хаг: За всички топката е кръгла и има въздух в нея

Теренът е идентичен на всички места, споделя той

Ние в действителност желаеме шум; ние в действителност желаеме събитието да бъде буйно и в действителност желаеме атмосферата да е наелектризираща. Това, което не желаеме, е освен това от това и това е изключително правилно за виковете, които нямат място във футбола. Ако успеем да запазим пристрастеността и да се отървем от отровата, ще бъде доста по-добре за всички ", сподели Клоп.

" Съперничеството сред Манчестър Юнайтед и Ливърпул е едно от най-големите в международния футбол. Всички обичаме пристрастеността на почитателите, когато нашите тимове се срещат, само че има граници, които не би трябвало да се минават.

Недопустимо е да се употребява загубата на живот - по отношение на всяка покруса - за печелене на точки и е време това да спре. Отговорните за това петнят освен репутацията на нашите клубове, само че не на последно място и репутацията на нас самите, на почитателите и на огромните ни градове.

От свое име, от името на нашите играчи и от нашия личен състав, ние молим нашите почитатели да се съсредоточат върху поддръжката на тима в неделя и да показват нашия клуб по подобаващ метод ", сподели загар Хаг.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР