Треньорът по кикбокс от Пловдив Димитър Желязков и трима негови

...
Треньорът по кикбокс от Пловдив Димитър Желязков и трима негови
Коментари Харесай

Наградиха спортистите, задържали престъпник в Пловдив

Треньорът по кикбокс от Пловдив Димитър Желязков и трима негови ученици Ивайло, Емилио и Иван през днешния ден получиха грамоти от началника на локалната полиция старши комисар Васил Костадинов за доблестна постъпка тази седмица.

В сряда четиримата заловиха мъж, ограбил техен 15-годишен съотборник. Те последвали с автомобил рейс от градския превоз, в който се качил причинителя и на спирка на ул. „ Гладстон ” го хванали. На подадения сигнал на тел. 112 се отзовал най-близкият екип на Второ районно управление (на МВР), който отвел престъпно проявения мъж в полицейския арест, а против него е формирано бързо произвеждане.
На  гала през днешния ден в постройката на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Пловдив  старши комисар Васил Костадинов  приветства четиримата за проявения кураж и добре премислените дейности, с помощта на които никой от участниците в случилото се не е потърпевш. Той акцентира, че постъпката им е израз на почтено изпълнен цивилен дълг, а бързата реакция и своевременното сигнализиране в полицията са образец по какъв начин обществото може да способства в битката със закононарушенията.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР