Треньорът на Ювентус Маурицио Сари не скри възхищението си от

...
Треньорът на Ювентус Маурицио Сари не скри възхищението си от
Коментари Харесай

Сари: Няма да плача, трудно някой ще спре Лацио

Треньорът на Ювентус Маурицио Сари не скри възхищението си от страхотната форма, в която се намира Лацио в последно време, написа novsport. “Орлите” за повторно от началото на сезона победиха торинци с 3:1, този път в борбата за Суперкупата на Италия. Специалистът счита, че в случай че римляните запазят тази форма, мъчно някой може да ги спре. Иначе Сaри оправда загубата на своя отбор с насъбраната отмалялост.

“Борихме се до последно, само че моето чувство бе, че в края на мача изоставахме във връзка с физическата и психическата сила. Това е обикновено да се случи, когато си в серия от осем мача през три дни. Бяхме покрай изравняването, само че по-късно допуснахме трети гол с последния удар в мача. Но до последно имахме късмет. Вчерашната подготовка бе една от най-хубавите от началото на сезона и това ме подлъга, че играчите са в по-добра кондиция, в сравнение с се оказа в реалност. Ако знаех, че нещата са такива, щях да направя повече промени, само че последните проби посочваха, че това не е необходимо”, показа Сари.

До момента Сари има единствено един трофей в треньорската си кариера. Той завоюва Лига Европа отпред на Челси, само че към момента няма триумф в Италия.

“Това е разочароващо, само че не очаквайте в този момент да седна и да се разплача. Това с нищо няма да помогне. Не имам вяра играчите ми да се повлияят от тези две загуби. Лацио сега е в невероятна форма и всичко им се получава, само че това може да се промени в идващите два-три месеца. Ако съумеят да запазят тази форма, мъчно някой би могъл да ги спре. Но дано не забравяме, че сезонът продължава още пет месеца и има да се изиграят още доста мачове”, добави наставникът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР