Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри остана много доволен от победата

...
Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри остана много доволен от победата
Коментари Харесай

Алегри не иска да говори за титлата

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри остана доста удовлетворен от успеха с 1:0 над Рома в мача от 18-ия кръг на Серия А.

Той похвали играчите си за представянето им, изключително в отбрана. Според него триумфът е по-голям, тъй като отдалечава " бианконерите " от преследвачите им в борбата за топ 4, в сравнение с поради това, че отборът се приближи на 2 точки зад водача Интер.

" Това бе добър мач, тъй като в никакъв случай не е елементарно да се изправиш против Рома, изключително когато Жозе Моуриньо е на прилежащата пейка. Рискувахме в някои моменти през първото полувреме, когато допуснахме няколко топки да стигнат до Дибала в наказателното поле, само че останахме солидни.

Вкарахме след подновяването на играта, а можехме да прибавим и втори гол. Важно бе да спечелим, с цел да се отдалечим от преследвачите си. Нека пристигна 7 януари, с цел да забележим какъв брой точки ще имаме след първия полусезон. В момента сме в добра форма физически, тренировките също бяха положителни в последните дни и имахме някои впечатляващи разигравания през днешния ден.

Твърде постоянно губехме топката и би трябвало да работим над това, изключително над диагоналните пасове и по какъв начин да изнасяме вярно топката. Най-хубавото е, че си взехме поуките от мачовете с Фрозиноне и Дженоа, когато получихме голове незабавно откакто поведохме. Отборът още веднъж стартира да се опасява да не получи попадение, а когато го има този боязън, започваме да се пазиме по-концентрирано ", счита Алегри.
 Ювентус - Рома 1:0 в мач от Серия
Ювентус диша във врата на Интер след обичаното 1:0 над Рома

Адриен Рабио беше огромният герой
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР