Треньорът на Ювентус Андреа Пирло изрази уважението си към Клаудио

...
Треньорът на Ювентус Андреа Пирло изрази уважението си към Клаудио
Коментари Харесай

Пирло: Роналдо може може да прави каквото си поиска, той си поема отговорността за действията си

Треньорът на Ювентус Андреа Пирло изрази уважението си към Клаудио Раниери, против който ще се изправи на следващия ден, когато " бианконерите " гостуват на Сампдория. Младият експерт посочи, че всеки мач против отбор на Раниери е доста сложен.

" Сампдория е в добър миг и има бездънен състав. Ще бъде сложен мач, както постоянно, когато се изправяш против тим на Раниери. Аз го почитам толкоз доста ", показа Пирло.

" Днес всички упражняваха с групата като се изключи Дибала, който към момента се възвръща. При него преценяме всеки ден, само че още усеща болежка в коляното. Очакват ни доста значими мачове. Ще би трябвало да възстановим силата си. Киеза се усеща добре и ще стартира на следващия ден ", добави той.

Пирло не пропусна и да разяснява изцепката на Кристиано Роналдо, който наруши изолационните наставления и беше заловен в италиански курорт дружно с приятелката си.

" Той имаше почивен ден и може да прави каквото си изиска. Той поема отговорността за дейностите си ", бе мнението на наставника.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР