Треньорът на юношите на Славия - Иван Иванов коментира равенството

...
Треньорът на юношите на Славия - Иван Иванов коментира равенството
Коментари Харесай

Иван Иванов: Доволен съм от играта днес, разликата в класите е само ментална и психическа

Треньорът на юношите на Славия - Иван Иванов разяснява равенството на тима му против Панатинайкос в младежката Шампионска лига и цялостното показване на футболистите му в шампионата.

" Много е мъчно след първия мач и това което се случи там, даже да си мечтаехме за нещо...идеята беше да покажем действителното лице на този тим. През първото полувреме изключително доминирахме напълно на терена и бяхме по-концентрирани и ефикасни, можеше да водим с повече. През второто паднахме малко физически, имахме играчи, които не са достигнали до своето оптимално физическо равнище по една или друга причина. Все отново показахме темперамент и радостното е, че не се предадохме и макар изоставането в резултата успяхме да изравним. Доволен съм от представянето. Класата сред двата тима е доста минимална и тя се крие напълно в психическото и менталното положение на футболистите. Играчите на Панатинайкос са доста по-подготвени и менталлно. Игрово от тактическа позиция и игра мисля, че нашия тим наподобява доста по-добре ", съобщи треньорът.

" Ако би трябвало почтено да кажа какво се обърка в първия мач ще обидя някои от футболистите, само че те към този момент си знаят грешките и слабите места. Начинът ни на игра е напълно построен върху централните бранители. Те и халфовете са може би най-важните в нашия тим. След заминаването на Мартин Георгиев в Барселона, който беше водач на защитната линия, ние загубихме доста значим човек и в организацията на отбраната. Момчетата, които излязоха и играха в първия мач не бяха по този начин подготвени душевен за дуели от такова равнище. Много лесни голове допуснахме, елементарно ни открадваха топката и се възползваха от всяка една наша неточност. От психическа и ментална позиция ние не бяхме готови за подобен вид мач ", приключи Иван Иванов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР