Треньорът на вратарите на Славия - Радостин Станев обясни защо

...
Треньорът на вратарите на Славия - Радостин Станев обясни защо
Коментари Харесай

Радо Станев: Решихме да заложим на Георги Петков заради огромния му опит

Треньорът на вратарите на Славия - Радостин Станев изясни за какво ветеранът Георги Петков размени изненадващо национала Светослав Вуцов в мача на Славия против ЦСКА. " Белите " изгубиха с 0:2 турнирния дуел на стадион " Александър Шаламанов " нощес.

" Решихме да заложим на Георги Петков поради големия му опит. Да, Светльо позволи неточност при първия гол в мача за Купата на България с Локомотив (София), само че не това е повода да не пази против ЦСКА. Тук съм безапелационен! За три години той не е пропуснал мач. Ние сме твърдо зад него. Всички го поддържаме. Решението ни не е подбудено поради слаби игри. Още в идващия мач ще е отново в игра ", съобщи Станев пред " Блиц ".

" През 2018 година Стергиакис също се намираше в чудесна форма. Но на финала за Купата против Левски на вратата застана Петков и видяхте по какъв начин опитът му оказа помощ и на него, и на Славия - спечелихме Купата на България.

Ако някой ви твърди, че през днешния ден Петков е към този момент остарял, елате на тренировките да го видите. Той тренира изцяло наедно с другите. Чувства се ужасно. Все едно е на 27, а не на 47 години.

Ще кажа и друго - и тримата ни вратари са във форма. Ники Кръстев е на равнище, вижда се израстване при него ", приключи Радо.
 Кушев е гледал различен мач: ЦСКА с нищо не ни превъзхождаше
Кушев е гледал различен мач: ЦСКА с нищо не ни превъзхождаше

" Момчетата се бориха "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР