Треньорът на ВК Левски Николай Желязков говори след края на

...
Треньорът на ВК Левски Николай Желязков говори след края на
Коментари Харесай

Николай Желязков: Честито на Дея, беше по-добрият отбор и заслужено победи

Треньорът на ВК Левски Николай Желязков приказва след края на финала за Купата на Бълтария по волейбол, изгубен от ВК Дея с 1:3 гейма. Специалистът поздрави играчите си и даде посоката на развиването на отбора.

" Честито на Дея, беше по-добрият тим и справедливо завоюва. Играхме добре във втория гейм, може би на моменти офанзивата не беше на равнище, а блокадата на съперника бе доста мощна. Смятам, че имахме обстановки, при които трябваше да посрещаме по-прецизно. Момчетата са млади и би трябвало да минат по своя път. Явно това е част от тяхното развиване. Работим върху тези неща, само че би трябвало повече самообладание и време ", стартира той.

" Можехме да нападаме по-добре, да изберем по-добра посока за довеждане докрай. В последна сметка това е играта, няма по какъв начин да приключи наедно. Загубихме един край и ще гледаме да подобрим играта си ", добави експертът.

" Страхотно е да играем пред такава аудитория, тъпо, че не успяхме да ги зарадваме. Смятам, че почитателите виждат, че сме млади и се опитваме да развиваме тези играчи от школата. Много е елементарно да вземеш най-хубавите и да започнеш да печелиш, не е това формулата. Това е вярното решение за мен. Да развиваме нашите млади момчета ", приключи Желязков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР