Треньорът на Веря Илиан Илиев коментира най-различни теми, сред които

...
Треньорът на Веря Илиан Илиев коментира най-различни теми, сред които
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Дано не стане война в БФС

Треньорът на Веря Илиан Илиев разяснява най-различни тематики, измежду които конгреса за президентския пост в БФС, борбата за купата в родния хайлайф и проблемите на клуба от Стара Загора. Специалистът се надява от борбата сред Любослав Пенев и Борислав Михайлов да излязат единствено позитиви за българския футбол.

„ За конгреса? Хубаво е, че Любо Пенев е мощна фигура. Той излиза да се пребори за президентското място. Люби направи едно-две изявления. По-близо до конгреса би трябвало да изложи какво мисли да прави. Няма да даваме оценка на БФС. Някои може да желаят повече, а други са недоволни. Има много неща, които би трябвало да се създадат. Ето, изявлението на Боби, това е крачка напред. Знаем ги тези неща за натиска върху съдии, а за какво мълчим толкоз години? В тази конкуренция на мощни хора, знаем и двамата кои са, се надяваме да не стане война, а в противен случай – от тази борба да излязат позитиви за българския футбол. И това да се употребява, с цел да се създадат повече неща за футбола в България. Сериозна смяна не е допустима отведнъж”, показа Илиан Илиев в изявление за „ Диема Спорт” за конгреса на БФС и борбата за президентския пост.

„ И това състезание ще има един победител. Не знам кой ще бъде. Има много мачове. Ще е много мъчно и забавно. Но аз мисля, че Лудогорец е с построен жанр, а ЦСКА още го търси. ЦСКА реализира резултати, само че в много случаи с помощта на качествата на някой футболист. Важно е с години да изградят жанр на игра. Със сигурност, в случай че победят Лудогорец, ще им даде подтик. Лудогорец търси такива футболисти, които му пасват на стила. Левски сега е с 8 точки обратно, само че може да стане и трибой. Много се приказва за Делио Роси. Преди бързаха, влияеха външни фактори, митове се изказваха несвоевременно за стила на тима. Нормално е на този човек да ми се даде време за подготовка. Който го е избрал, да е мислил преди този момент. Сега – дайте му шанс”, разяснява Илиев борбата за купата и възможностите на Левски да се намеси в нея.

„ Имахме диалози със притежателя за дължимите пари. И той чака да има някаква изясненост за спонсорство и актуализиране на бюджета. Постоянно сме в очакване. Надяваме се тъкмо преди Коледа да има положителни вести за всички. Не желая да се оплакваме Обстановката в съблекалнята беше прелестна. Не е прелестно да се работи по този начин, само че на терена се случиха доста позитивни неща, с помощта на футболистите, които превъзмогнаха това. Без оправдания! Направихме, каквото се искаше от нас”, показа Илиан Илиев за проблемите в клуба с финансовите средства.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР