Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов призна, че повечето от играчите,

...
Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов призна, че повечето от играчите,
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: Онези играчи дойдоха при мен, но други не им плащаха заплатите


Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов призна, че множеството от играчите, поради които " алените " дължат към 3 млн. лв. са пристигнали по негово време, само че обясни, че огромна част от тях са дебаркирали на " Армията " не по негово предпочитание.

" Между мен и управлението няма напрежение. Ако има някакво напрежение, то е отвън ЦСКА. Опитват се да вкарат напрежение, само че няма да съумеят. Колкото пъти се връщам в ЦСКА едно и също нещо се дъвчи 12-13 години - комисионни, източване на клуба, привлечени футболисти без мен или с мое единодушие... Едно и също се дъвчи. Излиза някакъв лист... множеството бяха привлечени по мое време. Но самичък ли работих тогава? Над мен имах началници, притежатели. ", сподели той след контролата с " Царско село ".

Снимка: Lap.bg


" Нито треньорите, нито футболистите са отговорни. По времето на предходните притежатели на няколко пъти по 8-10 месеца не взимахме заплати. Когато не се заплаща на даден футболист и той осъди клуба кой е отговорен? Треньорът ли? Треньорът ли заплаща заплатите? Кой носи отговорността за заплатите? Защо едно и също нещо се дъвче непрестанно? Каква е виновността на Гриша Ганчев, че да заплаща непознати сметки? Хора, които бяха в клуба и го източваха, банкрутираха го и го унищожиха... Тези хора не се загатват, само че всички останали се загатват. Главните виновници не се загатват ", добави той, като даде и образци с играчи като Бенжелюн и Тенгариня, които не е желал, само че са били докарани на " Армията ".

" Винаги, когато Стойчо Младенов се върне в ЦСКА, стават чудеса. Комисионни, обири, злоупотреби. Всичко това идва от " сините " братя. Излишно напрежение, от това имаме минимум потребност в този момент. ", добави той.

От няколко дни последователите на клуба събират средства, които да оказват помощ на управлението да погаси отговорностите си, поради които им е наложена възбрана за картотекиране на футболисти в два следващи трансферни прозореца. За 2 дни те съумяха да съберат внушителната сума от 150 000 лв.. Задълженията, разпоредени от Спортния трибунал в Лозана, са към 3 млн. лв.. След изплащането им възбраната за картотекиране ще бъде вдигната.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР