Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев иска футболистите му да са

...
Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев иска футболистите му да са
Коментари Харесай

Белчев иска футболистите му да загърбят емоциите срещу "Лудогорец"

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев желае футболистите му да са спокойни и да загърбят страстите си в мача с " Лудогорец ". Според него огромният коз на тима му е мощният колектив.

" Основното е да не ни водят страстите. Трябва да сме спокойни. Мачът е значим, само че има доста мачове до края. Напрежение не би трябвало да има, когато излязат на терена, тъй като това пречи да покажеш същинското си лице. Футболистите би трябвало да излязат уверени и със самочувствие и да победим ", сподели Белчев пред клубната телевизия.

" Очакванията ми са да създадем добър мач, да покажем същинските си благоприятни условия. Ако това стане и бъдем дисциплинирани, сигурен съм, че ще се поздравим с триумф ", продължи той.



Белчев, който изведе алените до победа в Разград през есента и до премахване на " Лудогорец " за Купата на България, съобщи, че няма точна рецепта по какъв начин се побеждава първенецът.

" Трябва, когато топката е в съперника, да пресираме, да бъдем нападателни. Надявам се, това в случай че го покажем, да излезем спечелили. За мен козът е колективът. "

Треньорът уточни, че в тима са си извлекли поучения от предходните мачове и желанието му е играчите да не се поддават на провокации. Отделно желае футболистите му да се радват " обикновено ", с цел да не предизвикат. " Ние мислим единствено за футбол и настройката ни е единствено за футбол, всичко останало би трябвало да е на назад във времето. "
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР