Треньорът на ЦСКА - Саша Илич не е останал никак

...
Треньорът на ЦСКА - Саша Илич не е останал никак
Коментари Харесай

Илич с няколко въпросителни преди важния мач със Славия

Треньорът на ЦСКА - Саша Илич не е останал по никакъв начин удовлетворен от представянето на Тибо Вион при загубата за Купата на България от Черно море, научи " Тема Спорт ".

Французинът работи в ролята на десен халфбек, като не съумя да окаже нужната помощ на Юрген Матей в противоборството с лявото крило Александър Василев, който бе най-острият състезател на варненци. Освен това французинът си означи автогол след почивката, като можеше да се намеси и много по-добре в обстановката.

В отсъствието на контузения Иван Турицов, Илич до последно ще умува дали да даде нов късмет на Вион отдясно и да резервира позицията на Гарсес на върха на офанзивата в партньорство с Назон. В противоположен случай бразилецът ще бъде издърпан по-назад, а французинът ще остане на пейката. При сходна развръзка в нахлуване ще започва някой всред Хайнц, Морено или Дауда Бамба. Както е известно, Лазар Туфегджич, който щеше да стартира като титуляр против Черно море, също е с контузия - той страда от разтежение и отпадна от сметките и за визитата в " Овча Купел ".
 Христо Стоичков още веднъж е акционер в ЦСКА
Христо Стоичков още веднъж е акционер в ЦСКА

Легендата на българския футбол получи 20% от акциите на клуба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР