Треньорът на ЦСКА Саша Илич има доста въпросителни пред себе

...
Треньорът на ЦСКА Саша Илич има доста въпросителни пред себе
Коментари Харесай

Юрген Матей може да не започне като титуляр срещу Арда

Треньорът на ЦСКА Саша Илич има много въпросителни пред себе си преди формалния си дебют отпред на отбора. Основната от тях е обвързвана с капитана Юрген Матей. Както е известно, нидерландецът получи контузия в ахилеса и прасеца при гостуването на Ботев (Пловдив) през март и пропусна оставащите мачове до края на миналия сезон, в това число и по-голямата част от лятната подготовка на " армейците ". Той към този момент тренира пълноценно и даже взе присъединяване в последните две контроли. Има възможност обаче сръбският експерт да реши да остави един от най-важните си играчи на аварийна пейка за срещата с Арда.
 Калмар не договаря с ЦСКА за Берг
Калмар не договаря с ЦСКА за Берг

Ето детайлности

Освен това не е ясно дали Илич ще заложи на Калоян Кръстев или Браян Морено за върха на офанзивата, като с едни гърди напред наподобява родният нападател. По двете крила пък се чака да работят Гарсес и Шопов, а младият Марк-Емилио Папазов да се включи през втората част. Новото попълнение Сюкенс Назон пък няма да попадне в групата за дуела.

Двубоят за " армейците " пропущат контузените Чарлс, Йомов и Кох, който е и осъден. С контузия и навън за конфликта е и бранителят на кърджалийци Атанас Зехиров. Атаката на Арда при дебюта на Александър Тунчев ще бъде водена от Тонислав Йорданов, написа " Тема Спорт ".
 Договорът на Дюкенс Назон с ЦСКА е за 3 години
Договорът на Дюкенс Назон с ЦСКА е за 3 години

Вижте подробности
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР