Треньорът на ЦСКА Саша Илич бе доволен от победата на

...
Треньорът на ЦСКА Саша Илич бе доволен от победата на
Коментари Харесай

Саша Илич: Гордея се с момчетата, ще говорим в следващите дни за бъдещето ми

Треньорът на ЦСКА Саша Илич бе удовлетворен от успеха на своя тим над Левски с 2:0 в последния кръг от efbet Лига. Специалистът похвали на няколко пъти своите играчи и съобщи, че се гордее с тях, без значение, че не са съумели да станат първенци.

" Изиграхме приказен сезон и съм извънредно горделив от моите момчета. Сами се борихме против всички. Спечелихме 84 точки. Не играхме против тимове, които играят с юноши. Нямахме продължения по 12 или 15 минути. Не се гледаше ВАР единствено когато трябваше да се гледа за нас. Единствената нелепост през сезона, която направихме, беше това против Септември, когато не играхме феърплей ", стартира Илич.

" Въпреки тази победа против най-големия противник, остава известна горчивка, само че съм стимулиран да продължим напред. Много е мъчно да се бориш за купа при такива условия. Може да нямаме някакви изключителни качества или треньорът да не е идеален, само че играчите имат качества и би трябвало да наблегнем на това ", продължи наставникът на ЦСКА.

" Когато пристигнах, беше немислимо да се борим за купата. Стъпка по стъпка, мач след мач, знаехме, че можем да се борим. В началото имаше протест на почитателите, само че работихме безшумно и започнахме да връщаме последователите на стадиона. 84 точки са доста, само че се оказаха незадоволителни за купата ", добави той.

" Не мога да кажа, че нещо съответно ни липсваше, с цел да станем първенци. На моменти имахме и ние шанс. Във футбола това са естествени неща. Много съм горделив от тима, защото сподели темперамент. Изключително мъчно е, когато всичко е против теб, да продължиш да се бориш ", показа експертът.

" Имахме доста отсъстващи момчета за през днешния ден, само че тези, които играха, се оправиха фантастично. Нямам забележки, доста съм горделив. Феновете усещат каква смяна има, откакто пристигнаха на стадиона. Ще приказваме в идващите дни за моето бъдеще. Нищо не е несъмнено във футбола. Не желая да приказвам за моето бъдеще в този момент. Изключително тежко е, когато си победил най-големия си противник, а не можеш да празнуваш. Трябва да акцентира, че съм извънредно горделив от моите футболисти и мога единствено да им кажа " главите горе ", приключи Илич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР