Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич заяви, че няма намерение да

...
Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич заяви, че няма намерение да
Коментари Харесай

Милош Крушчич: Ако правим сметки, може да загубим и на двата фронта

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич съобщи, че няма желание да пази своите футболисти по време на дербито с " Левски " на следващия ден (20 юни) от шампионата, поради, че в сряда (24 юни) следва реванш от полуфиналите от шампионата за Купата на България против " Ботев " Пловдив.



" Играем всеки мач оптимално. Не си вършим сметки. Така можем да загубим и на двата фронта. Няма да вардя футболистите. Ако получат картони, имаме други. Няма да ги вардя да бъдат свежи за Купата. Ще играем с най-оптимален състав против " Левски ". Това е дерби. Всички желаят да играят. След това имаме 3 дни за възобновяване, за подготовка за мача за Купата. Изобщо не мисля в този момент за мача с " Ботев " Пловдив. Напълно съм съсредоточен върху утрешния мач ", съобщи треньорът на " алените ".

Сръбският експерт е уверен, че тимът му разполага с всички съставни елементи, с цел да реализира победа против " Левски ".

" Имам положителни футболисти, тактически и физически сме добре. Имаме най-хубавите почитатели. Треньорът също е добър. Всички съставни елементи са на разположение ", отговори той.
Модерна система за видеонаблюдение дебютира на ЦСКА - " Левски " (ВИДЕО) Тя ще оказва помощ на органите на реда за дербито на ст. "Васил Левски " в събота
Крушчич съобщи, че има алтернатива на кой нападател да заложи преди дербито.

" Дали имам алтернатива за офанзивата? И имам, и нямам! По принцип за 24 часа всичко може да се случи. Може някой да се разболее, да се случи, не дай си Боже. Ще забележим какво ще стане. Белтраме пропусна мач, не искахме да рискуваме. Той самичък сподели, че не може да помогне оптимално на тима. С медицинския щаб взехме решение, че е най-добре да не го използваме в този дуел. Дали ще започва, ще забележим на следващия ден. Той тренира обикновено към този момент ", разкри сърбинът.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР