Треньорът на ЦСКА – Саша Илич, говори пред медиите след

...
Треньорът на ЦСКА – Саша Илич, говори пред медиите след
Коментари Харесай

Саша Илич: Близо сме до това да изглеждаме като отбор

Треньорът на ЦСКА – Саша Илич, приказва пред медиите след старта на подготовката на тима. „ Червените ” зимуват на върха във краткотрайното класиране на efbet Лига, а сръбският експерт е на мнение, че отборът му е покрай това да наподобява на тима.

„ Бих желал да ви благопожелавам Нова година. Първо желая да ги пожелая здраве, да имате по-успешна година. Доволен съм от положението, което се върнаха футболистите. На първо място физически. Надявам се, че са си умряли. Беше им нужна тази отмора. Единственото, което желая е да нямаме контузени футболисти ”, стартира Илич.

„ Много е хубаво като си на върха. ЦСКА би трябвало доста постоянно да е на върха. Това, което приключи, е първата част. Предстои ни доста по-сериозно предизвикателство напролет. Знаем, че е доста по-трудно да се задържиш на върха от това да стигнеш до него. Знаете, че аз не съм човек, който не приказва за доста напред в бъдеще. Ще гледаме мач за мач ”.

„ Хайнц е един първокласен футболист. Мисля, че може доста да ни помогне. Линдсет ще му помогне за адаптацията. Уверен съм, че и останалите играчи ще го посрещнат доста добре. Бамба направи интервенция. На него ще му би трябвало още време преди да се причисли към останалата група. Трябва да внимаваме с него. За да разгадавам на него, би трябвало да е здрав и да се възвърне допустимо най-добре. В този миг най-важното за него е да се възвърне по най-хубавия метод. Ще забележим по кое време ще го използваме ”, продължи той.

„ Имаме 28 футболисти, в този лист слагаме и контузените. Имаме четирима млади футболисти. Това е добра численост за пролетния полусезон. Искам да дойдат футболисти, които могат да ни донесат качество ”.

„ Всички тук знаят какъв брой доста значат почитателите за ЦСКА. Със сигурност при повече почитатели нашите играчи ще се усещат по-добре. От нас зависи да се отнасяме професионално към дилемите. Кога ще се върнат, знаят единствено те ”.

„ Ще ни би трябвало доста работа, да вложим доста сила. Трябва да сме като едно. В добра посока сме и сме покрай това да изглеждаме като тим. До края на шампионата има доста мачове. Не водим с 20 точки, с цел да ни е умерено. Грешките са част от футбола. И от най-малките неточности се случват голове. Винаги тимът, който позволява по-малко неточности, има преимущество. Със сигурност сме допускали обстановки, които не са били положителни за нас. Имахме и мачове, в които не играхме добре, само че не побеждавахме. Имахме и мачове, в които играхме добре, само че не побеждавахме. Ние няма да се отпуснем, тъй като нямаме право на неточности ”, сподели още Илич.

„ Знаем, че ще ни е мъчно да станем въпроси. Никой обаче не може да ни вземе вярата и желанието на мен и тима. Ще се борим за това да станем първенци ”.

„ Хайнц в този момент пристигна, предстоят ни шест контролни мача. Ще забележим коя е най-хубавата позиция за него. Имаме огромен брой играчи, ще използваме всички. Самите футболисти знаят, че всеки ще получи опция да се покаже ”, приключи Илич.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР