Треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров Херо беше изключително емоционален

...
Треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров Херо беше изключително емоционален
Коментари Харесай

Спартак изпадна, Херо си тръгна със скандал

Треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров Херо беше извънредно прочувствен след успеха с 1:0 вкъщи против Септември София. Въпреки триумфа „ соколите “ изгубиха шансове за оцеляване в елита. Наставникът на варненци съобщи, че тимът му изпада, тъй като не е „ влезнал в схеми “. Херо добави, че си потегля от Спартак, а още при идването му преди пет месеца е имало протест в управлението. По думите му част от шефовете в клуба са желали Спартак да изпадне.

„ Изпадат двата тима, които само от тая група играха почтен футбол. В България всичко е обърнато с главата нагоре. За да спечелиш нещо, би трябвало да играеш футбол с нечестни средства. Нашият тим не е изгубил мач в плейаутите. Не влезе в схеми и по тази причина изпада “, стартира Димитър Димитров.

„ Може би стартът беше най-големият проблем. До 10-ия кръг този тим имаше една точка. Вината би трябвало да търсим в себе си. В доста срещи бяхме доминантни и не успяхме да вкараме. Играхме почтен футбол. Не се срамя от тима, който направихме последните пет месеца. С изключение на мача с Берое, футболистите играха добър футбол “, продължи наставникът на Спартак.  

„ Искахме да приключим с победа, с цел да защитим нашата чест и достойнството на клуба. Направихме го. За мен това е последният мач. Договорът свършва. Нямам и оферти. Имах много неща, които не одобрявах в ръководството на клуба. Това ми е последният мач във Варна “, сподели той.  

„ Един прелестен притежател в лицето на Николов, само че един клуб, в който още когато пристигнах имаше бойкотиране. Имаше хора от управлението, които не желаеха да остане в Първа лига. Не желая да влизам в детайлности “.

„ Ако този тим остане, Спартак Варна може като валяк да премине през Втора лига. Нямам концепция по какъв начин ще продължи моята кариера. Пак споделям благодаря на хората за всички. По различен метод можеха да се развият нещата, само че не съм склонен с някои неща в ръководството “, сподели още Димитър Димитров.  
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР