Треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров-Херо беше доволен след спечелените

...
Треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров-Херо беше доволен след спечелените
Коментари Харесай

Херо: Ще се борим докато има шансове. Този отбор може да побежда всички

Треньорът на Спартак Варна Димитър Димитров-Херо беше удовлетворен след извоюваните три точки от „ соколите “ при успеха над Хебър. Димитров призна, че към момента има шансове за избавление и отборът от Варна ще се бори до края за мястото си в елита на родния футбол.

„ Не беше единствено гредата първото полувреме. Можехме да отбележим, само че имаше липса на убеденост. С първото им влизане в наказателното поле получихме гол. Това са обикновени неточности. С включването на младия Начев, който има много качества в офанзива и носи нестандартност. Винаги съм вярвал, че този тим, в случай че беше липса на точки, то този тим може да побеждава всички. Остават някакви шансове да се борим “, сподели Херо.

„ Изравнителният гол оказа въздействие. На празна врата, когато Десни изтърва, помислих, че ще стане познатото упражнение. Решаващ беше изравнителния гол. Докато има теоретични шансове, ще се борим до дъно. Лерой Микелс сподели хубави неща и в един миг, когато не му потегли и усети липса на убеденост в себе си. Той има съществени качества и съм уверен, че тази победа ще донесе самочувствие. Лошото е, че Румен Руменов няма да играе, защото получи картон. Виждате, че нямаме пейка, само че ще създадем по този начин да го заместим почтено “, приключи Димитров.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР