Треньорът на Славия Златомир Загорчич все още не е решил

...
Треньорът на Славия Златомир Загорчич все още не е решил
Коментари Харесай

Колебания за Загорчич преди Славия-Левски

 Венци Стефанов за съдията на Славия - Левски: Дано да няма задни мисли
Треньорът на Славия Златомир Загорчич към момента не е решил на кого да заложи в защита за дуела с Левски, написа " Тема спорт ".

Най-старото столично дерби ще се играе в неделя, 3 март, от 17:30 часа на стадион " Васил Левски ". От подновяването на шампионата Заги разчиташе на Ранди Онуоха за лявата зона на отбраната. В последния кръг против Ботев Враца треньорът на " белите " заложи на Димитър Велковси, а в центъра на защитата бяха Гамаков и Станисавлевич. Марем игра като десен бек, до момента в който против Ботев Пловдив бе в ролята на централен бранител. По всичко проличава, че няма да бъде употребен още веднъж в тази зона.

В атакуващ проект не се чакат промени и най-вероятно Загорчич ще се довери на Цветелин Чунчуков за водач на нападението, а по крилата ще му оказват помощ Ради Кирилов се чака Загорчич да прави рокади в предни позиции против " сините ". На върха на офанзивата ще е Цветелин Чунчуков, по крилата Радослав Кирилов и Стефан Ашковски, а с организирането на играта ще се заеме някогашният състезател на Левски, Дарко Тасевски.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР