Треньорът на Славия Златомир Загорчич изрази задоволството си от успеха

...
Треньорът на Славия Златомир Загорчич изрази задоволството си от успеха
Коментари Харесай

Загорчич: Искам да играем на високи обороти и срещу Лудогорец

Треньорът на Славия Златомир Загорчич изрази задоволството си от триумфа над Пирин (Благоевград) с 2:0 в дуела от 19-ия кръг на efbet Лига. Сръбският експерт въпреки всичко изрази и известно неодобрение.

" Победихме справедливо с оглед показаното преди почивката. Вкарахме два гола, само че през последните пет минути на първото полувреме започнахме да пазим резултата и това не ми хареса. Сега към този момент мислим за идващия ни мач.

Успяхме да осъществяваме голове и това е най-важно. Трябва да си помислим за това да няма отпускаме, когато към този момент разполагаме преднина. Задължени сме да играем по един и същи метод през всичките 90 минути.

Винаги в първия мач от шампионата има малко съмнения. Ние показахме предпочитание и темперамент да победим непременно. Отпускането разреши на съперника да владее повече топката през второто полувреме.
 
Искам да играем на високи обороти и против Лудогорец. Те имат задоволително футболисти. Не може да мислим, че ще има разпределяне в техния състав. Ние би трябвало да си повярваме и да изиграем здрав мач. Ако успеем да вземем точки, ще бъде доста хубаво за нас ", разяснява Заги.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР