Треньорът на Славия Златомир Загорчич говори след загубата на тима

...
Треньорът на Славия Златомир Загорчич говори след загубата на тима
Коментари Харесай

Загорчич: Не мога да съм доволен от резултата, можеше да изиграем и по-добре този мач

Треньорът на Славия Златомир Загорчич приказва след загубата на отбора в първата си контрола в Турция. " Белите " позволиха проваляне с 1:2 от Младост Лучани.

" Не мога да съм удовлетворен от резултата, можеше да изиграем и по-добре този мач. Мога да съм удовлетворен от последните минути. Имаме малко тренировки, ние сме на 7-8 тренировки до момента и с времето ще стигнем до формата си и резултатите ще бъдат разнообразни ", показа наставникът на Славия.
 Славия падна от сърби на старта на подготовката Славия падна от сърби на старта на подготовката
Златомир Загорчич даде оценка и за новите попълнения в отбора и тяхното показване:

“От това, което видях през днешния ден, съм удовлетворен от всички нови футболисти, уповавам се, че ще ни оказват помощ. Трябва за шампионата да сме подготвени и физически, с цел да играем и печелим мачове

Със сигурност, това е методът. Така играхме и през първия полусезон и се надявам по този начин да продължаваме. Важно е да имаме неизменност в играта, както и самочувствие, това е методът, по който би трябвало да действаме във всеки един мач ", показа още той.

" Засега с това разполагаме. Възможно е вероятно някой от футболистите да си тръгне, чакаме през идващите дни. Имаме задоволително хора и една конкуренция, която ще ни помогне доста в резултатите ", приключи Загорчич пред " Гонг ".

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР