Треньорът на Септември София - Красимир Балъков, говори след победата

...
Треньорът на Септември София - Красимир Балъков, говори след победата
Коментари Харесай

Красимир Балъков: Момчетата си заслужиха банкета

Треньорът на Септември София - Красимир Балъков, приказва след успеха с 2:1 над Спартак Варна. Специалистът беше удовлетворен от представянето на своя тим през второто полувреме, когато столичани направиха поврат, с който си заслужиха и прием. 

" Ние не си представяхме да протече мача, представяхме си друг мач. Във футбола от време на време огромното предпочитание не ти дава късмет. Първото полувреме имаше цялостна доминация на Спартак. От този мач можеше единствено да се върнем. Евала на момчетата, че дадоха всичко от себе си. Играчите, които влязоха, способстваха най-вече за триумфа на Септември. Много прочувствен мач. Най-важното са трите точки. 

Това са футболисти, които са типично офанзивни. На Митко Митков от време на време му се караме, че бие от центъра. Бадара го познавам доста добре - от две обстановки може да вкара една. Най-лошото е, че ще би трябвало да заплащам прием. 

Хубаво за нас е, че удържахме първото място и ни даде дребна отдалеченост от другите тимове. Трябва да играем мач за мач. Загубихме два мача от Черноморец и Янтра Габрово. Психологията би трябвало да е на топ равнище, в случай че желаеме промоция. 

Трябва да запазим успеваемостта си, която през днешния ден се видя в избрани играчи. Останалите да покажат качествата си. Голям темперамент е да обърнеш мач в подобен стратегически дуел. Момчетата си заслужиха банкета ", съобщи Балъков. 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР