Треньорът на Сан Антонио Грег Попович не поставя на дневен

...
Треньорът на Сан Антонио Грег Попович не поставя на дневен
Коментари Харесай

Попович каза кога и защо би спрял с треньорството

Треньорът на Сан Антонио Грег Попович не слага на дневен ред отдръпването си от специалността и в същото време се надява да откри ефикасен метод да съчетае работата си в Спърс с тази в националния тим на Съединени американски щати. Поп поема щафетата в представителния отбор от Майк Кжижевски и ще дебютира на огромен конгрес следващата година, когато следва Световното в Китай.

“Когато стигнеш една избрана възраст, всички стартират да питат какъв брой още ще върша това, което върша. Когато не мога да го върша повече или когато не желая да го върша повече, или пък когато хората не желаят да го върша повече, тогава ще спра”, изстреля в неповторимия си жанр Попович.

Live look at Gregg Popovich after sending Kawhi to a place completely opposite of L.A. pic.twitter.com/Ggx9ulhRcP
— The Undefeated (@TheUndefeated) July 18, 2018
“Кжижевски откри метод да съчетава работата си в Дюк с тази в националния тим, а в същото време печелеше и на двете места. Надявам се, че ще мога да повторя това, което той направи и да повторя триумфите му”, добави Попович.

69-годишният Попович е отпред на Сан Антонио от 1996 година насам, а през предишния сезон за първи път от 1997 година насам под негово управление Спърс не съумяха да запишат 50 победи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР