Треньорът на Рома Жозе Моуриньо призна, че е потресен от

...
Треньорът на Рома Жозе Моуриньо призна, че е потресен от
Коментари Харесай

Моуриньо след катастрофата за Купата на Италия: Справедлив резултат, играхме ужасно

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо призна, че е покъртен от играта на Рома при загубата 1:2 от Кремонезе на четвъртфинал за Купата на Италия. Рома бе определян от букмейкърите като любимец за финала, след отпадането на Наполи, само че се раздели с конкуренцията след неуспеха вкъщи нощес.

" Резултатът е изцяло обективен. Поздравления за Кремонезе, който откакто победи Наполи в предишния кръг, в този момент ни победи и нас. Това са две огромни победи и то за тим, който предходната година беше в Серия Б, което прави достижението им още по-голямо. Ние изиграхме едно извънредно първо полувреме. Нивото беше доста ниско. През второто допуснахме гол след самостоятелна неточност и бяхме навън от борбата. После видях добра реакция от играчите, само че противника се защитаваше с доста хора ", разгласи Моуриньо.
 Рома - Кремонезе 1:2 в дуел за Купата на Италия
Приказката продължава! Кремонезе взе скалпа и на Рома

Селекцията на Балардини ще играе на полуфинал за Купата на Италия

" Сега гледаме към идващият мач. Да не забравяме, че тима ни има огромни компликации, когато се вършат доста промени в личния състав. Трудно е да изиграем три мача за една седмица. В Неапол заслужавахме различен резултат и бях горделив от играчите си, през днешния ден не мога да кажа такова нещо ", добави Моуриньо.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР