Треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров остана изключително доволен след

...
Треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров остана изключително доволен след
Коментари Харесай

Треньорът на Рилски спортист: Имаме шампионски дух и характер

Треньорът на Рилски състезател Людмил Хаджисотиров остана извънредно удовлетворен след втората поредна Купа на България за баскетболистите му. Тимът от Самоков победи Левски на финала в Ботевград с 92:86 и отбрани трофея си от предходната година.

„ Защитихме трофея в един мач, който изглеждаше напряко неосъществим. Аз не съм виждал тим да е вкарал 11 тройки на полувремето с 80 % успеваемост, както направи Левски. Но на полувремето казахме на момчетата, че това няма да продължи, а ние ще покажем по-добра отбрана. Имаме шампионски дух и темперамент и ще си извоюваме Купата, и го направихме. Много малко тимове печелят трофея две години подред. Ние запазихме огромна част от състава. Между другото, спах ужасно 48 часа, помогнаха ни с мотивацията. Благодаря на тима, целия щаб, управлението и почитателите от Самоков. Брендън Браун и Павлин Иванов бяха невероятни в този мач. В последна сметка всеки един оказа помощ, това е отборна победа и доста се гордея с всички момчета “, съобщи Хаджисотиров.

За най-полезен състезател на шампионата беше определен Павлин Иванов, който осъществя 21 точки във финала. „ Много се веселя за момчетата, за клуба и за управлението. В последните години ни гласоподават доверие и съумяваме да покажем резултати. Левски стартира доста мощно и осъществиха 11 тройки от 14 опита. В края във всяка минала минута напрежението беше в тях ", сподели Иванов.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР