Треньорът на Реал (Мадрид) - Зинедин Зидан, отново загатна, че

...
Треньорът на Реал (Мадрид) - Зинедин Зидан, отново загатна, че
Коментари Харесай

Зидан: Няма да играя никакви игрички с клуба

Треньорът на Реал (Мадрид) - Зинедин Зидан, още веднъж загатна, че най-вероятно ще напусне след края на сезона по футбол, каквито информации се появиха тази пролет. “Само аз знам какво ще е бъдещето ми. В края на шампионата ще го кажа на управлението. Няма да играя никакви игрички с клуба, тъй като той ми е дал толкоз доста. Дойде ли краят на сезона, незабавно ще кажа какво съм решил. Винаги съм се стремял да спомагам клуба ”, съобщи наставникът. 

По време на днешната си конференция той на няколко пъти използваше фразата “бла-бла-бла ”.

“Остават ни четири мача и това е единственото значимо нещо. Всичко друго е “бла-бла-бла ”. Този сезон имахме доста контузени състезатели. Даже мисля, че ние пострадахме най-вече от всички останали. Серхио Рамос е следващият с контузия. Но би трябвало да се оправим с тези, с които разполагаме. Всичко друго е “бла-бла-бла ”. Нормално е да ме подлагат на критика медиите, това им е работата. Аз съм виновен за загубите и успехите. Баща ми постоянно споделяше “работа, работа, работа ”. Всичко друго е “бла-бла-бла ”, продължи Зидан. 

Французинът разкри, че Еден Азар се е извинил и на него, и на съотборниците си за държанието си след дуела с Челси в Шампионската лига в сряда. Тогава нападателят бе сниман да се смее с футболисти на противника, без значение че испанците бяха изгубили. После той сервира извиненията си и пред почитателите. 

Утре Реал приема Севиля.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР