Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан не скри задоволството си

...
Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан не скри задоволството си
Коментари Харесай

Зидан: Казах ви да внимавате с Роналдо, познавам го

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан не скри задоволството си от представянето на своята огромна звезда Кристиано Роналдо при разгрома с 5:0 над Севиля в Ла Лига. Френският експерт бе благополучен от двата гола, които португалецът означи единствено 2 дни след спечелването на своята 5-а „ Златна топка”.

Жаден за футбол Реал пукна тъпана на Севиля

Преди началото на дуела в Мадрид 32-годишният футболист показа и петте си трофея на почитателите, които пък го поздравиха с бурни аплодисменти. След сходно посрещане Роналдо игра очевидно по-амбициран от нормално, а „ лос бланкос” прегазиха съперника си още до почивката.

„ Някои могат да си мислят, че сме се възстановили (от слабата форма – б.р.) след този мач, само че за мен той просто е като всеки различен. Можем да бъдем удовлетворени, че вкарахме 5 гола на Севиля. Това не се реализира лесно”, сподели Зидан.

„ Доволен съм от головете на Кристиано, а също и от представянето на другите футболисти, които другояче не получават доста игрови минути. Те се оправиха доста добре. Като цяло няма от какво да се оплачем в този мач. Взехме значима победа.”

Преди тази среща Роналдо беше доста подложен на критика в Испания за головия си спад в Ла Лига, където бе отбелязал единствено 2 гола в 10 срещи. Сега активът му сочи 4 попадения в 11 мача. „ Вече споделих, че той ще има късмет да направи една съвършена седмица (в композиция със извоюваната „ Златна топка” и головете в Шампионската лига – б.р.), в случай че продължи със същия темп. Не го споделих просто ей по този начин, тъй като аз го познавам и съм наясно с упоритостта, която той демонстрира всеки ден, във всяка подготовка. Ясно е, че рано или късно той ще вкарва. Понякога не го прави и тогава всички недоволстват. Това не анулира обстоятелството, че постоянно би трябвало да внимаваш с Кристиано Роналдо”, добави Зизу.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР