Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти бе със смесени чувства

...
Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти бе със смесени чувства
Коментари Харесай

Анчелоти: Нуждаехме се от подобен мач

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти бе със смесени усеща след триумфа с 3:0 над Алавес. Той остана удовлетворен от успеха, само че не и от представянето през първото полувреме. Според него отборът му се е нуждаел от сходен мач, с цел да си направи нужните заключения над какво би трябвало да работи.

" Нуждаехме се от сходен мач. През първото полувреме ни бе много мъчно. Липсваше ни класа, а противникът действаше сносно, изключително в офанзива. Ние изпитваме турдности през първите полувремена и би трябвало да изправим това. Истина е, че противниците ни пресират повече през първите полувремена. Публиката прави оценка на това, което вижда на терена. На нея не й хареса представянето ни и сподели какво мисли по въпроса. Никой не бе удовлетворен от това, което се случи през първите 45 минти. Така че почитателите бяха прави да ни освиркат ", съобщи Анчелоти.

" За Винисиус бе значимо, че означи, това е добър знак за всеки нападател. Имахме проблеми и това ни оказа помощ много. След първото полувреме споделих на играчите да останат спокойни. Харесва ми смяната в Асенсио и това, което той прави в последно време ", сподели още италианецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР